Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Galacticss (49423) - Comando Baker (30629) » 100767452: T19/J12/II

Liga 100767452 Información oficial sobre el partido 100767452 en Hattrick

24.02.2007 14:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 12 / II.2 (3405)

RCD Arañuel Alineación oficial del equipo 'RCD Arañuel' en el partido 3 - 0 Comando Baker Alineación oficial del equipo 'Comando Baker' en el partido
Javier Giraldo (31') 1 - 0
Rafael Lujan (34') 2 - 0
Albert Guirao (74') 3 - 0
RCD Arañuel Alineación oficial del equipo 'RCD Arañuel' en el partido 3 - 0 Comando Baker Alineación oficial del equipo 'Comando Baker' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RCD Arañuel Alineación oficial del equipo 'RCD Arañuel' en el partido 1 - 0 Comando Baker Alineación oficial del equipo 'Comando Baker' en el partido
Tiene suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Arañuel

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Javier Giraldo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Aranuel se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 31.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Aranuel a 2 - 0. Rafael Lujan va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Aranuel va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Albert Guirao progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Sergio Rodríguez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Aranuel se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 219 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Sergio Rodríguez va poder marcar per a Aranuel en un servei de cantonada picat per en Zou Yew-Pong quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Passaven 64 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Javier Giraldo va rematar alt.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): En Sergio Rodríguez de Aranuel va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Mauro Cortés García va prendre el seu rol al minut 70.

Comando Baker

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Comando va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alberto Vich, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Raúl Sánchez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Sánchez de Comando va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.