Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tales (48047) - Comando Baker (30629) » 100767445: T19/J10/II

Liga 100767445 Información oficial sobre el partido 100767445 en Hattrick

10.02.2007 14:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 10 / II.2 (3405)

Castelldefels U.E. Alineación oficial del equipo 'Castelldefels U.E.' en el partido 2 - 0 Comando Baker Alineación oficial del equipo 'Comando Baker' en el partido
Rubén Oseguera (49') 1 - 0
Rubén Oseguera (75') 2 - 0
Castelldefels U.E. Alineación oficial del equipo 'Castelldefels U.E.' en el partido 2 - 0 Comando Baker Alineación oficial del equipo 'Comando Baker' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Castelldefels U.E. Alineación oficial del equipo 'Castelldefels U.E.' en el partido 1 - 0 Comando Baker Alineación oficial del equipo 'Comando Baker' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castelldefels U.E.

Goles Goles

  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): Rubén Oseguera va donar a Castelldefels un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Rubén Oseguera va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Stefan Bjelić del Castelldefels ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 42 per blocar una centrada d'en Jorge Prior va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Castelldefels.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Arnau Anero va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rubén Oseguera va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rubén Oseguera de Castelldefels la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Comando Baker

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Comando va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sjon Hennen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 38 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Antonio Collados, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Comando va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Antonio Collados, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 31 (Lesión): Sergio Martínez va sortir coix del terreny de joc, substituït per Narcís Miquel. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 68 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Tjibbe Komrij, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.