Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lewandoski op (47906) - Comando Baker (30629) » 100767439: T19/J8/II

Liga 100767439 Información oficial sobre el partido 100767439 en Hattrick

27.01.2007 14:00:00
Liga: Temporada 19 / Jornada 8 / II.2 (3405)

Christian Panucci F.C Alineación oficial del equipo 'Christian Panucci F.C' en el partido 3 - 1 Comando Baker Alineación oficial del equipo 'Comando Baker' en el partido
0 - 1 Antonio Collados (14')
Andrés Talavera (34') 1 - 1
Alejandro Carrillo López (56') 2 - 1
Ike Snowdon (84') 3 - 1
Christian Panucci F.C Alineación oficial del equipo 'Christian Panucci F.C' en el partido 3 - 1 Comando Baker Alineación oficial del equipo 'Comando Baker' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Christian Panucci F.C Alineación oficial del equipo 'Christian Panucci F.C' en el partido 1 - 0 Comando Baker Alineación oficial del equipo 'Comando Baker' en el partido
Tiene suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Christian Panucci F.C

Goles Goles

  • 110 Minuto 34 (Gol de falta): Andrés Talavera va aconseguir l'empat per a Christian mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 121 Minuto 56 (Gol por el centro): Alejandro Carrillo López va donar a Christian un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Christian va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ike Snowdon progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Christian per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Alejandro Carrillo López va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Tadeusz Gromadka del Christian ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 45 (Ocasión por el centro): En Alejandro Carrillo López va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Christian se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): Christian va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alejandro Carrillo López en un 1 contra 1 amb el porter Alfredo Zuviría, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tadeusz Gromadka de Christian va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alejandro Carrillo López per poc que no incrementa el marcador al minut 78. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alfredo Zuviría va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Giuseppe Corda de Christian va abandonar el terreny de joc després de 44 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Alfonso Bento Lopez va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 40 (Evento clima: sol, OK técnico): En Teodor Rahmblad va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Comando Baker

Goles Goles

  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Comando van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Antonio Collados.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Massimiliano Barreca es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 45 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Massimiliano Barreca de Comando es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 45.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Sjon Hennen de Comando va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.