Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 119635927

Amistoso juveniles 119635927 Información oficial sobre el partido 119635927 en Hattrick

19.05.2021 23:30:00

la academia malaga Alineación oficial del equipo 'la academia malaga' en el partido 1 - 3 Spiralgol Juniors Alineación oficial del equipo 'Spiralgol Juniors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
la academia malaga Alineación oficial del equipo 'la academia malaga' en el partido 3 - 2 Spiralgol Juniors Alineación oficial del equipo 'Spiralgol Juniors' en el partido
Tiene mala suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,2 % 18,1 % 25,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la academia malaga

Goles Goles

  • 113 Minuto 73 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Joan Campàs de la aca va aconseguir igualar el partit al minut 73, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): la aca va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Isaac Joher ja havia driblat el porter i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pere Becat va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Jordi Albert Saludes va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Pere Becat va estar a punt d'empatar per a la aca, però Jordi Albert Saludes va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Isaac Joher va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 84, però un dels defenses visitants va desviar el xut des de la línia de gol.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Pere Becat no va entrar per centímetres.

Spiralgol Juniors

Goles Goles

  • 116 Minuto 13 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Alfonso Campomanes sempre és una garantia. Al minut 13, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Óscar Marías marcar el 0 - 1 per al Spiris.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): Spiris agafava avantatge al minut 82 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Sergio Deutor amb mestria.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Francisco Cubero va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa a la dreta del porter. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Alfonso Campomanes va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 25, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.