Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 119623655

Amistoso juveniles (Int.) 119623655 Información oficial sobre el partido 119623655 en Hattrick

19.05.2021 06:50:00

Grim Reapers Alineación oficial del equipo 'Grim Reapers' en el partido 6 - 5 BCO Triesenberg Jugend Alineación oficial del equipo 'BCO Triesenberg Jugend' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Grim Reapers Alineación oficial del equipo 'Grim Reapers' en el partido 3 - 5 BCO Triesenberg Jugend Alineación oficial del equipo 'BCO Triesenberg Jugend' en el partido
Tiene bastante suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,0 % 7,7 % 70,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grim Reapers

Goles Goles

  • 111 Minuto 15 (Gol por el centro): Passat el minut 15 de joc, Patryk Cwynar facilitava les coses al Reapers amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 105 Minuto 19 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Krystian Nawotka, tot distret, va rebre l'impacte d'una pilota alta a l'esquena que venia d'un refús del porter de Reapers. Immediatament va reaccionar i, tot fent una giragonsa, d'un fort cop de taló, en va treure una inversemblant passada per a en Jerzy Kubiak que va marcar el 2 - 1. La defensa contrària no sabia si riure o plorar.
  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Waldemar Kuchnio, que no tenia cap company que el recolzés en aquell moment; tanmateix el jugador del Reapers se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 26.
  • 122 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Dominik Naliwajko de Reapers d'aconseguir un gol al minut 52 que posava per davant els locals: 4 - 3.
  • 141 Minuto 64 (Gol de contra por el centro): Reapers sabia com jugar al contraatac, i al minut 64, Piotr Węgielnik va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 5 - 3.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Reapers va aconseguir el 6 - 5 que desfeia l'empat quan al minut 78 Krzysztof Łuć va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 30 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Patryk Cwynar de Reapers no va ser gol per ben poc.

BCO Triesenberg Jugend

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Al minut 9 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona rematada de Romeo Jäger.
  • 161 Minuto 21 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 21 minuts Lukas Mülhaupt va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): El jugador visitant David Ritter va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 33 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 152 Minuto 70 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 5 - 4 quan Kari Seewer va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 70 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 160 Minuto 77 (Gol de falta): Romeo Jäger va empatar per a BCOT, posant el marcador a 5 - 5, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Lukas Mülhaupt quasi aconsegueix empatar per BCOT al minut 63, però Krystian Nawotka va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 74 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir David Ritter va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.