Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 119610026

Amistoso juveniles (Int.) 119610026 Información oficial sobre el partido 119610026 en Hattrick

18.05.2021 11:55:00

mini jo Alineación oficial del equipo 'mini jo' en el partido 4 - 1 Daar komen de schutters Alineación oficial del equipo 'Daar komen de schutters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
mini jo Alineación oficial del equipo 'mini jo' en el partido 6 - 0 Daar komen de schutters Alineación oficial del equipo 'Daar komen de schutters' en el partido
Tiene mala suerte 5.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mini jo

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Els seguidors del guddy contenien la respiració mentre en Víctor Robles s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 37, Piero Bossio va pentinar un córner que Jordi Torrodà va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Alberto Larios va incrementar l'avantatge de guddy amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 62 (Gol de falta): El gol de falta de Ignacio Laraña sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 62 i ampliar l'avantatge de guddy a 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 34 quan Raúl Gavarrón de guddy gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des de la mitja lluna, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): El jugador local Víctor Robles per poc que no incrementa el marcador al minut 48. El seu xut anava dirigit al costat dret de la porteria visitant, però Bernhard Blaauwbroek va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 va saltar un teletubbie al camp fent tombarelles i cridant: "una abraçadaaaaaaaaa". Poc després Alejandro Solano de guddy va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada defensiva, però encara estava pensant en l'espectacle d'aquella mascota de color lila i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense problemes.

Daar komen de schutters

Goles Goles

  • 153 Minuto 59 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, DKDS seguien lluitant fins al final. Al minut 59, fruit d'aquests esforços, Almar Xhofleer va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Dani Baas va entrar a l'àrea per la banda esquerra, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 251 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Almar Xhofleer va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Rubén Pujadas no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 63, quan un error defensiu va deixar Almar Xhofleer completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.