Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 119570476

Liga juveniles 119570476 Información oficial sobre el partido 119570476 en Hattrick

23.05.2021 10:05:00

Real Nairobi Alineación oficial del equipo 'Real Nairobi' en el partido 0 - 7 Azzurri Little Devils Alineación oficial del equipo 'Azzurri Little Devils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Real Nairobi Alineación oficial del equipo 'Real Nairobi' en el partido 1 - 7 Azzurri Little Devils Alineación oficial del equipo 'Azzurri Little Devils' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Nairobi

Azzurri Little Devils

Goles Goles

  • 170 Minuto 13 (Gol de falta): Jefferson Avella va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 13. 0 - 1 per a A.L.D..
  • 181 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19, Alonso Borbón va augmentar l'avantatge de A.L.D. a 0 - 2 amb un fort xut.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Alonso Borbón de A.L.D. va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 31.
  • 184 Minuto 66 (Gol de penalti): Al minut 66 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de A.L.D., fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Jefferson Avella va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 4.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, Hugo Leonardo Martin va augmentar l'avantatge de A.L.D. a 0 - 5 amb un fort xut.
  • 116 Minuto 77 (Gol evento especial rápido + pase): Carlos Alberto Pirateque va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Julio César Suescún, que no va fallar i va marcar el 0 - 6.
  • 140 Minuto 83 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de A.L.D. el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jefferson Avella va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 7!

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 2 (Ocasión evento especial): En Hugo Leonardo Martin va fer una ràpida incursió al minut 2, però en Jura Badelj no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Hugo Leonardo Martin quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Zackary Lewis, però la pilota va topar amb el travesser.