Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 119534406

Amistoso juveniles (Int.) 119534406 Información oficial sobre el partido 119534406 en Hattrick

13.05.2021 19:35:00

Galand Jr Alineación oficial del equipo 'Galand Jr' en el partido 2 - 2 FC Bomerlunger Juvenil A Alineación oficial del equipo 'FC Bomerlunger Juvenil A' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Galand Jr Alineación oficial del equipo 'Galand Jr' en el partido 0 - 2 FC Bomerlunger Juvenil A Alineación oficial del equipo 'FC Bomerlunger Juvenil A' en el partido
Tiene suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galand Jr

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 10 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de GJr. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Víctor Armijos xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 137 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 21 una excel·lent centrada de Xavier Bermeo va arribar a Dennis Landázuri, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 1 al marcador.

FC Bomerlunger Juvenil A

Goles Goles

  • 160 Minuto 16 (Gol de falta): Roberto Gabali va empatar per a FCBoa , posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 163 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Jorge San Miguel Blanco que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Antonio Moyano Pineda va tenir una ocasió al minut 8 venint de l'esquerra, però la pilota va sortir molt desviada.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Peter Nikolai Kranzl va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 58, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però René Bucaram va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, una jugada desafortunada de René Bucaram va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ivan Fàbrega no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Roberto Gabali, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 78 però la pilota va sortir lleugerament desviada.