Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 119531680

Amistoso juveniles (Int., RC) 119531680 Información oficial sobre el partido 119531680 en Hattrick

13.05.2021 14:25:00

Young Siesèle Alineación oficial del equipo 'Young Siesèle' en el partido 2 - 4 Ersuave CF Alineación oficial del equipo 'Ersuave CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Young Siesèle Alineación oficial del equipo 'Young Siesèle' en el partido 2 - 5 Ersuave CF Alineación oficial del equipo 'Ersuave CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,2 % 1,6 % 84,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Young Siesèle

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Els seguidors del De jeugd contenien la respiració mentre en Silvain Van Heugten s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Nils Lesaffre va donar a De jeugd un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): Al minut 3, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): De jeugd per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Guust Winance va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Timothy Messiaen va estar a punt d'incrementar el marcador de De jeugd, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 213 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Després de 70 minuts, en Tijl Hebberecht podria haver marcat el gol de l'empat, però no va rematar a porteria, fent perdre al seu equip una bona oportunitat.

Ersuave CF

Goles Goles

  • 163 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Carlos Noriega que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 143 Minuto 48 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de ERS eren letals, i Santi Saura Macías va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 2 entrant des de la dreta.
  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): ERS agafava avantatge al minut 69 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Óscar Benedetto amb mestria.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, Carlos Noriega va augmentar l'avantatge de ERS a 2 - 4 amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Pedro Ojalvo es va quedar sol davant del porter, al minut 77. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.