Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 119524270

Amistoso juveniles (Int., RC) 119524270 Información oficial sobre el partido 119524270 en Hattrick

11.05.2021 17:45:00

ATLETCO ALMOHADE Alineación oficial del equipo 'ATLETCO ALMOHADE' en el partido 3 - 1 aiglon nissarte Alineación oficial del equipo 'aiglon nissarte' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
ATLETCO ALMOHADE Alineación oficial del equipo 'ATLETCO ALMOHADE' en el partido 5 - 0 aiglon nissarte Alineación oficial del equipo 'aiglon nissarte' en el partido
Tiene mala suerte 5.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATLETCO ALMOHADE

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats van embogir quan en Roberto San Martin Bueno va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de ATAMDE.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Alejandro Claveria, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a ATAMDE.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de ATAMDE a 3 - 0. Cornelio Medina Martín va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ATAMDE va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Roberto San Martin Bueno, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 237 Minuto 21 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Roberto San Martin Bueno estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Eduardo Doña, als 21 minuts, va fallar per ben poc.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): ATAMDE va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Enrique Arteta ja havia driblat el porter i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alejandro Claveria va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Nicolas Grévin va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Nicolas Grévin al minut 64 va mantenir els visitants amb vida quan Roberto San Martin Bueno va fer un impressionant xut amb l'esquerra a la frontal de l'àrea gran.

aiglon nissarte

Goles Goles

  • 152 Minuto 75 (Gol por la izquierda): aiglon va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Raphaël Dos Santos va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15 de partit, Taïeb Daoulatli quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 205 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Raphaël Dos Santos va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Amine Boukerche, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 251 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Samy Poullain va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Héctor Helguera no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 237 Minuto 74 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Rémi André va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jonathan Castillon va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.