Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 119521860

Amistoso juveniles (Int.) 119521860 Información oficial sobre el partido 119521860 en Hattrick

13.05.2021 07:10:00

Regnum Asturorum Alineación oficial del equipo 'Regnum Asturorum' en el partido 1 - 3 Strancice Alineación oficial del equipo 'Strancice ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Regnum Asturorum Alineación oficial del equipo 'Regnum Asturorum' en el partido 0 - 1 Strancice Alineación oficial del equipo 'Strancice ' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Regnum Asturorum

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 19 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Asturorum. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Abderraouf Benslimane xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9, Filomeno Quirós arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Abderraouf Benslimane va estar a punt d'empatar per a Asturorum, però Ondřej Stejskal va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Asturorum Javier Taboada Soto quasi va assolir l'empat al minut 69 però el seu xut el va aturar el porter.

Strancice

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): Amb 10 minuts jugats, Pavel Malecký de Mini Str va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Mini Str va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Pavel Malecký, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Pavel Josef que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81, un xut de Miroslav Nosek va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Mini Str va tenir l'oportunitat de desfer l'empat, però el porter local Eusebi Sastregener va desviar el xut de Kamil Brandl després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Mini Str a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Svatoslav Rádl va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 280 Minuto 50 (Ocasión de falta): Bohuš Pejsar va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir una mica massa alt.