Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 119519904

Amistoso juveniles 119519904 Información oficial sobre el partido 119519904 en Hattrick

11.05.2021 12:55:00

Vitamina-B Alineación oficial del equipo 'Vitamina-B' en el partido 1 - 3 Urraca Youngs Alineación oficial del equipo 'Urraca Youngs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vitamina-B Alineación oficial del equipo 'Vitamina-B' en el partido 2 - 1 Urraca Youngs Alineación oficial del equipo 'Urraca Youngs' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,2 % 26,8 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vitamina-B

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Wenceslao Aristimuño ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, VIT-B es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Bizen Leiba va estar a punt de sentenciar el partit al minut 7, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Eloy Cardena va estar a punt d'incrementar el marcador de VIT-B, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): VIT-B va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juan Rojas Caro ja havia driblat el porter i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Bizen Leiba quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Cirilo Torres i la defensa va estar a punt d'acabar en gol per a VIT-B, però el xut de Rudolf Mahlberg va sortir bastant desviat.

Urraca Youngs

Goles Goles

  • 143 Minuto 12 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Urraca Y eren letals, i Eduardo Bustos va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.
  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona rematada de Iván Álvarez Areces.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 71, Urraca Y va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que els defenses es fessin un embolic. L'autor de la diana va ser Iván Álvarez Areces.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Manuel Madariaga Orozco de Urraca Y va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 48 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Urraca Y va disposar d'una gran oportunitat als 72 minuts, però el mitjapunta va fer la passada un segon tard, quan els davanters ja estaven en fora de joc.