Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 119513984

Amistoso juveniles (Int., RC) 119513984 Información oficial sobre el partido 119513984 en Hattrick

12.05.2021 13:55:00

Opblaasdikkopjes Alineación oficial del equipo 'Opblaasdikkopjes' en el partido 3 - 1 Lamiñas Alineación oficial del equipo 'Lamiñas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Opblaasdikkopjes Alineación oficial del equipo 'Opblaasdikkopjes' en el partido 2 - 1 Lamiñas Alineación oficial del equipo 'Lamiñas' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,2 % 9,1 % 22,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Opblaasdikkopjes

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador Falco Darimont de ODK, després de 2 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 134 Minuto 6 (Gol de penalti): Als 6 minuts de joc, els nois de ODK van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Luke Gerard augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22, ODK va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Garcia Vermaercke, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alejandro Pérez al minut 80 va mantenir els visitants amb vida quan Falco Darimont va fer un impressionant xut amb l'esquerra a la frontal de l'àrea gran.

Lamiñas

Goles Goles

  • 151 Minuto 81 (Gol por el centro): Un mica després, Eugèni Anfruns de Lñas va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Lñas va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 23, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada.
  • 219 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Lñas va estar a punt d'arribar en un córner. Isacio Arxiz va rematar però no va ser gol per mil·límetres.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Raphael Meulders va fer una estirada espectacular al minut 75, desviant amb la mà canviada un obús de Eugèni Anfruns.