Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 119449503

Liga juveniles 119449503 Información oficial sobre el partido 119449503 en Hattrick

13.05.2021 12:00:00

StarKids Alineación oficial del equipo 'StarKids' en el partido 5 - 0 CAJALLIÑAS FC Alineación oficial del equipo 'CAJALLIÑAS FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
StarKids Alineación oficial del equipo 'StarKids' en el partido 7 - 1 CAJALLIÑAS FC Alineación oficial del equipo 'CAJALLIÑAS FC' en el partido
Tiene mala suerte 7.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

StarKids

Goles Goles

  • 120 Minuto 18 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Jesús Maria Cruelles al minut 18, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al StarKids i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de StarKids a 2 - 0. Sergio Ozores va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de StarKids a 3 - 0. Gilberto Ponce Enríquez va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 116 Minuto 77 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Gilberto Ponce Enríquez sempre és una garantia. Al minut 77, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Romildo Vergas marcar el 4 - 0 per al StarKids.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Romildo Vergas va incrementar l'avantatge de StarKids amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): StarKids va trenar una magnífica jugada que va deixar Gilberto Ponce Enríquez en un 1 contra 1 amb el porter Mauro Cervati, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ray Eames va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Mauro Cervati va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

CAJALLIÑAS FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): LLIÑAS van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 4, però el xut de Eguen Perango va sortir desviat.
  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Joan Baptista Moll per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 29, però el seu xut va acabar estavellant-se al pal esquerre.
  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30 Isra Xart va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Fernando Manzanares va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Pedro Fontidueña va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Fernando Manzanares no es va rendir i va fer unes grans aturades.