Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 119430199

Amistoso juveniles 119430199 Información oficial sobre el partido 119430199 en Hattrick

04.05.2021 12:40:00

La mandarina mecánica Alineación oficial del equipo 'La mandarina mecánica' en el partido 2 - 3 Cortecillas team Alineación oficial del equipo 'Cortecillas team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
La mandarina mecánica Alineación oficial del equipo 'La mandarina mecánica' en el partido 6 - 2 Cortecillas team Alineación oficial del equipo 'Cortecillas team' en el partido
Es un cenizo 5.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,0 % 1,0 % 12,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La mandarina mecánica

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Machine prenia la batuta de l'encontre al minut 28, quan en Macario Baliño va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Machine contenien la respiració mentre en Stefan Nikolov s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Maties Sinca al minut 31 va mantenir els visitants amb vida quan Vasil Butovski va fer un impressionant xut amb l'esquerra a la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Pablo Fierro una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 34, però una magnífica aturada de Maties Sinca va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Pablo Fierro gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Maties Sinca va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Cortecillas team

Goles Goles

  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): El jugador visitant Eder Viso va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 39 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 162 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Óscar José Troya va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 80.
  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Torrezno va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 82. Eder Viso va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Eder Viso, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 23 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Óscar José Troya va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Manuel Irujo va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.