Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 119378718

Liga juveniles 119378718 Información oficial sobre el partido 119378718 en Hattrick

15.05.2021 15:45:00

Xalesta Alineación oficial del equipo 'Xalesta' en el partido 5 - 1 Club Atlético Gaditano B Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Gaditano B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Xalesta Alineación oficial del equipo 'Xalesta' en el partido 6 - 1 Club Atlético Gaditano B Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Gaditano B' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xalesta

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): En Ignacio Samperio entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Xalesta, un peu providencial d'en Fernando Germán Baños va situar el 1-0 al panell digital.
  • 134 Minuto 20 (Gol de penalti): Xalesta va obtenir un penal al minut 20, que va llançar a la perfecció Alberto Sojo. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ignacio Samperio, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Xalesta.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Xalesta a 4 - 1. Ramón Gea va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 141 Minuto 73 (Gol de contra por el centro): Xalesta sabia com jugar al contraatac, i al minut 73, Antonio Call va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Bichr Sqalli al minut 21 va mantenir els visitants amb vida quan Ignacio Samperio va fer un impressionant xut amb l'esquerra a la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 52 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 52 podia haver acabat en gol, però Bichr Sqalli va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, Ramón Gea gairebé va marcar per a Xalesta, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Club Atlético Gaditano B

Goles Goles

  • 150 Minuto 23 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Albert Meló va reduir les distàncies per al CAG B amb un bon llançament de falta al minut 23. 2 a 1 quedava al marcador.

Ocasiones Ocasiones