Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 119345010

Liga juveniles 119345010 Información oficial sobre el partido 119345010 en Hattrick

12.05.2021 04:15:00

Gypsy Santako B Alineación oficial del equipo 'Gypsy Santako B' en el partido 2 - 1 Europa de Gràcia Alineación oficial del equipo 'Europa de Gràcia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gypsy Santako B Alineación oficial del equipo 'Gypsy Santako B' en el partido 1 - 0 Europa de Gràcia Alineación oficial del equipo 'Europa de Gràcia' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gypsy Santako B

Goles Goles

  • 115 Minuto 7 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 7 minuts de joc, Eleodoro Cambeo, corrent com un esperitat, superà primer Óscar Sáenz per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 123 Minuto 59 (Gol por la derecha): El jugador Stefan Bozhilov de Gypsy , després de 59 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 21 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Stefan Bozhilov va servir per deixar enrera el gegant Marc Cardelús al minut 21, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Fernando Campos va estar a punt d'incrementar el marcador de Gypsy , però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 220 Minuto 33 (Ocasión de falta): Al minut 33, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El jugador local Fernando Campos per poc que no incrementa el marcador al minut 85. El seu xut anava dirigit al costat dret de la porteria visitant, però Bieito Eans va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Europa de Gràcia

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Robert Morató va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 30.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de EGHTC van construir un bon contraatac, però el xut de Víctor Orla va sortir desviat a la dreta de la porteria.