Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 119273395

Liga juveniles 119273395 Información oficial sobre el partido 119273395 en Hattrick

07.05.2021 17:15:00

Rayo Cordobés B Alineación oficial del equipo 'Rayo Cordobés B' en el partido 3 - 5 Real Zarazua FC B Alineación oficial del equipo 'Real Zarazua FC B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Rayo Cordobés B Alineación oficial del equipo 'Rayo Cordobés B' en el partido 8 - 2 Real Zarazua FC B Alineación oficial del equipo 'Real Zarazua FC B' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Cordobés B

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 24 gràcies a la jugada de Óscar Spínola, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): RYCb va augmentar la diferència quan Julio Martín Alonso no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 102 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Als 78 minuts, una gran jugada per l'esquerra de RYCb va acabar amb la pilota als peus de Santiago Dioayuda que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Antonio Vargas va estar a punt d'acabar en gol al minut 55, però el porter visitant Carlos Antona va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 214 Minuto 73 (Ocasión de penalti): Santiago Roldán Sánchez va errar un penal al minut 73 quan va xutar fluix a les mans del porter.

Real Zarazua FC B

Goles Goles

  • 153 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els jugadors de RZFC B no defallien en cap moment. Producte d'això, en Lezo Zubiate va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 162 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Jesús Botija va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 43.
  • 172 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Òscar Pairet quedar desmarcat i marcar per a RZFC B al minut 64. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): RZFC B va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 74, quan Asier Orueetxebarria, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 4.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Òscar Pairet va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 84, i va fer pujar el 3 - 5 per a RZFC B.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Manolo Cortadillo va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter 庞 (Pang) 荣豪 (Ronghao) no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Asier Orueetxebarria quasi redueix la diferència al marcador al minut 38, però una gran estirada de 庞 (Pang) 荣豪 (Ronghao) va impedir que la pilota arribés a la xarxa.
  • 289 Minuto 40 (Ocasión evento especial): En Vicente Muro, al minut 40 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Alejandro Villaragut el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.