Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 119261902

Liga juveniles 119261902 Información oficial sobre el partido 119261902 en Hattrick

05.05.2021 20:15:00

Igloo FT Alineación oficial del equipo 'Igloo FT' en el partido 4 - 3 Academia de Vuelo Alineación oficial del equipo 'Academia de Vuelo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Igloo FT Alineación oficial del equipo 'Igloo FT' en el partido 3 - 3 Academia de Vuelo Alineación oficial del equipo 'Academia de Vuelo' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,5 % 35,0 % 28,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Igloo FT

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): PoloSur va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 5 Josan Iribar va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de PoloSur pel centre va donar un gran resultat: el gol de Xabier Mikel Errekondo va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 123 Minuto 58 (Gol por la derecha): PoloSur s'avançava al marcador al minut 58, després d'un rebot que va caçar en Ainar Idiakez per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Passats 76 minuts, Samuel Martínez, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. PoloSur es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mikel Indurain va estar a punt de sentenciar el partit al minut 29, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 289 Minuto 72 (Ocasión evento especial): En Kurtzio Agirregoitiafelipena va fer una ràpida incursió al minut 72, però en Carlos Moreno Cabello no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 207 Minuto 73 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Eneko Capilla de PoloSur no va ser gol per ben poc.
  • 216 Minuto 77 (Ocasión evento especial rápido + pase): Filemón Pi va marxar per velocitat al minut 77 i va fer una passada de la mort a Kurtzio Agirregoitiafelipena, però aquest va fallar.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Xabier Mikel Errekondo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Serafín Maestre Felices va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Academia de Vuelo

Goles Goles

  • 152 Minuto 32 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Félix Rubiano va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 32 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 33. L'anotador per Pichones va ser Rafael Ferrero, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): Pichones va aconseguir el 3 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Miguel Luis Azuela, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Pedro Granados que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.