Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 119215745

Liga juveniles 119215745 Información oficial sobre el partido 119215745 en Hattrick

17.05.2021 04:05:00

FC Debowe Kreciki Alineación oficial del equipo 'FC Debowe Kreciki' en el partido 5 - 0 Junior Jackets Alineación oficial del equipo 'Junior Jackets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Debowe Kreciki Alineación oficial del equipo 'FC Debowe Kreciki' en el partido 5 - 0 Junior Jackets Alineación oficial del equipo 'Junior Jackets' en el partido
Tiene un resultado normal 4.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Debowe Kreciki

Goles Goles

  • 120 Minuto 26 (Gol de falta): Kreciki va agafar avantatge al minut 26 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Siegmund Gottsbachner fent així el 1 - 0.
  • 134 Minuto 27 (Gol de penalti): Kreciki va obtenir un penal al minut 27, que va llançar a la perfecció Siegmund Gottsbachner. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Piotr Noskowiak, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Kreciki.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Kreciki va aconseguir el 4 - 0 quan Bronisław Chechelski va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 76 (Gol de penalti): Als 76 minuts de joc, els nois de Kreciki van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Siegmund Gottsbachner augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Amb 5 minuts disputats, Siegmund Gottsbachner gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Abbas Chalhoub va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Kreciki ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Abbas Chalhoub al minut 69 va mantenir els visitants amb vida quan Jakub Łosoś va fer un impressionant xut amb l'esquerra a la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Kreciki la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Zdzisław Sposób una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Abbas Chalhoub va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Junior Jackets