Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 119162419

Liga juveniles 119162419 Información oficial sobre el partido 119162419 en Hattrick

19.05.2021 20:00:00

Dookie78 Promesas Alineación oficial del equipo 'Dookie78 Promesas' en el partido 0 - 4 Bourrinitude Academie Alineación oficial del equipo 'Bourrinitude Academie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dookie78 Promesas Alineación oficial del equipo 'Dookie78 Promesas' en el partido 1 - 3 Bourrinitude Academie Alineación oficial del equipo 'Bourrinitude Academie' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,7 % 4,9 % 75,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dookie78 Promesas

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 12 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Gastón Rodríguez Soto de Dookie78 va driblar tres rivals i va fer una espectacular passada bombejada en profunditat a José Monereo, però el porter va desviar a córner el xut final.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Dookie78 per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 14, quan Juan López va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bucéfalo Sánchez va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Loïc Agasse va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 201 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Gonzalo Osea no va entrar per centímetres.
  • 206 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Gastón Rodríguez Soto que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Óscar Tamayo Oña no va entrar per centímetres.

Bourrinitude Academie

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): Una errada de la defensa local al minut 22 va permetre a Alexis Boyer anotar el 0 - 1 per a B-Aca.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24, Marc Mathévet va augmentar l'avantatge de B-Aca a 0 - 2 amb un fort xut.
  • 180 Minuto 47 (Gol de falta): Al minut 47, una falta xutada per Jean-Marc Marchal va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a B-Aca. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57, Dhia Ben Brik va augmentar l'avantatge de B-Aca a 0 - 4 amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Léo Garcia va fer una magnífica centrada, però la rematada de Christian Wissocq va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 240 Minuto 13 (Ocasión de contra de falta): B-Aca van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 13 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Jean-Marc Marchal no va ser gens encertat.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Sébastien Roux va crear una jugada d'autèntic perill per la banda i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Daniel Ribera, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després de 82 minuts, Dhia Ben Brik va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Daniel Ribera va estar atent i va desviar la pilota a córner.