Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 119073714

Liga juveniles 119073714 Información oficial sobre el partido 119073714 en Hattrick

29.04.2021 10:00:00

BioMinions Alineación oficial del equipo 'BioMinions' en el partido 0 - 4 Pronkies Alineación oficial del equipo 'Pronkies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BioMinions Alineación oficial del equipo 'BioMinions' en el partido 2 - 0 Pronkies Alineación oficial del equipo 'Pronkies' en el partido
Tiene mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BioMinions

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Minions enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa visitant semblava una paret!
  • 203 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Yoon Versluis i la defensa va estar a punt d'acabar en gol per a Minions, però el xut de Carlos Sanjuan va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Minions va fer un xut impressionant al minut 80 que Yoon Versluis no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Gerard Piqué va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Pronkies

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): Quan l'àrbitre va xiular falta a uns metres del pic dret de l'àrea, els aficionats de Pr que havien seguit els partits anteriors sabien que els jugadors posarien en pràctica una jugada d'estratègia. Van penjar la pilota al segon pal, el jugador més alt la va enviar al punt de penal i en Jonathan Schut la va empènyer a gol. El 0 - 1 arribava al minut 15.
  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jonathan Schut va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 2 al minut 23.
  • 137 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 39 una excel·lent centrada de Thijmen Struikman va arribar a Jonathan Schut, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 3 al marcador.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Oswald van Kuppeveld de Pr va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 77.