Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 118944805

Liga juveniles 118944805 Información oficial sobre el partido 118944805 en Hattrick

10.05.2021 10:30:00

Team Petits pédestres Alineación oficial del equipo 'Team Petits pédestres' en el partido 0 - 2 ad Matas Alineación oficial del equipo 'ad Matas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Team Petits pédestres Alineación oficial del equipo 'Team Petits pédestres' en el partido 1 - 1 ad Matas Alineación oficial del equipo 'ad Matas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,6 % 36,8 % 29,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Petits pédestres

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): È Dzoën va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 14 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Teodoro Cabanas ja havia driblat el porter i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de È Dzoën a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Teodoro Cabanas va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 200 Minuto 71 (Ocasión de falta): Christopher Cleret va xutar una falta al minut 71 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant David Miró Benítez i la defensa va estar a punt d'acabar en gol per a È Dzoën, però el xut de Francesco Maria De Caro va sortir bastant desviat.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de È Dzoën va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Cristoforo Tagliatesta, però el porter rival va fer una gran aturada.

ad Matas

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona rematada de Ismael Querol.
  • 184 Minuto 70 (Gol de penalti): Al minut 70 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Matitas, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Raúl Parrael va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Gonzalo Salvador Calvo va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 24, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 284 Minuto 25 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a Matitas, Raúl Parrael va fallar un penal al minut 25, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Miguel Cotoré després de 74 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Enrico Guerber va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Matitas va disposar d'una gran oportunitat als 76 minuts, però el mitjapunta va fer la passada un segon tard, quan els davanters ja estaven en fora de joc.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Matitas va disposar d'una gran oportunitat als 82 minuts, però el mitjapunta va fer la passada un segon tard, quan els davanters ja estaven en fora de joc.