Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 118884294

Liga juveniles 118884294 Información oficial sobre el partido 118884294 en Hattrick

28.04.2021 15:00:00

Pavones pavoneándose Alineación oficial del equipo 'Pavones pavoneándose' en el partido 4 - 0 Cerberus B Alineación oficial del equipo 'Cerberus B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Pavones pavoneándose Alineación oficial del equipo 'Pavones pavoneándose' en el partido 6 - 0 Cerberus B Alineación oficial del equipo 'Cerberus B' en el partido
Tiene mala suerte 6.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pavones pavoneándose

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats van embogir quan en Mauduit Aramburu va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Pavones.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Pavones va aconseguir el 2 - 0 quan Ramón Orte va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Pablo César Perea, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Pavones.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Pavones va aconseguir el 4 - 0 quan Alejandro Valcázar va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Pavones va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 21 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Fernando Salas ja havia driblat el porter i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alberto Uceda va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant José Ramos Linde va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 239 Minuto 55 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Alejandro Valcázar va servir per deixar enrera el gegant Martín Lequerica al minut 55, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 79 quan Benito Barro de Pavones gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des de la mitja lluna, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pablo César Perea. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Cerberus B

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Isidro Hoya, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 13 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 240 Minuto 22 (Ocasión de contra de falta): Cerberus van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 22 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Eguzki Erkibel no va ser gens encertat.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Cerberus va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 85, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada.