Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 118663024

Liga juveniles 118663024 Información oficial sobre el partido 118663024 en Hattrick

09.05.2021 14:05:00

PEVE Alineación oficial del equipo 'PEVE' en el partido 1 - 0 FC TorMaschine Alineación oficial del equipo 'FC TorMaschine' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PEVE Alineación oficial del equipo 'PEVE' en el partido 2 - 0 FC TorMaschine Alineación oficial del equipo 'FC TorMaschine' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PEVE

Goles Goles

  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): peve va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 73 Carlos Casón va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de peve va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Carlos Casón va sortir per sobre el travesser.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, Gerard Tatjer arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marius Bălăucă va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Gerard Tatjer va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 74 quan Policarpio Quintans de peve gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des de la mitja lluna, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Benjamin Chen al minut 82 va mantenir els visitants amb vida quan Gerard Tatjer va fer un impressionant xut amb l'esquerra a la frontal de l'àrea gran.

FC TorMaschine

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Andrzej Noppinger va estar a punt de posar per davant a FCTM, però una gran intervenció amb el peu de Amadeo Escalona va impedir un gol cantat.
  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): Felix Nowak hauria d'haver marcat després d'un xut de córner, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.