Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 118578887

Liga juveniles 118578887 Información oficial sobre el partido 118578887 en Hattrick

02.05.2021 10:00:00

Mapet-Vic B Alineación oficial del equipo ' Mapet-Vic B' en el partido 2 - 1 Els Arreplegats B Alineación oficial del equipo 'Els Arreplegats B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mapet-Vic B Alineación oficial del equipo ' Mapet-Vic B' en el partido 1 - 1 Els Arreplegats B Alineación oficial del equipo 'Els Arreplegats B' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,2 % 36,3 % 34,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mapet-Vic B

Goles Goles

  • 124 Minuto 11 (Gol de penalti): Mapet B va posar-se per davant 1 - 0 al minut 11, quan Xaco Refoxo va llançar una pena màxima perfectament.
  • 134 Minuto 20 (Gol de penalti): Xaco Refoxo va augmentar la diferència de Mapet B a 2 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Jordi Vilajeliu va estar a punt d'incrementar el marcador de Mapet B, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): Iker Granolles quasi marca en una jugada assajada de córner que Emilio Ferriol havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Jordi Vilajeliu gairebé va marcar per a Mapet B, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): La jugada d'estratègia de Mapet B per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que al minut 81 van fer els moviments descoordinadament i van perdre l'opció de marcar.

Els Arreplegats B

Goles Goles

  • 151 Minuto 82 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 82, el jugador visitant Alexander Krústanov va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 53 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Jordi Vilajeliu va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): EAFC va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 73, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada.
  • 250 Minuto 80 (Ocasión de falta): Una falta claríssima a la frontal de l'àrea va donar a EAFC l'oportunitat de marcar, però el xut va sortir molt desviat.