Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 118568911

Liga juveniles 118568911 Información oficial sobre el partido 118568911 en Hattrick

09.05.2021 12:00:00

Panecillos Team Alineación oficial del equipo 'Panecillos Team' en el partido 1 - 2 UCRD Can Cervera B Alineación oficial del equipo 'UCRD Can Cervera B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Panecillos Team Alineación oficial del equipo 'Panecillos Team' en el partido 2 - 2 UCRD Can Cervera B Alineación oficial del equipo 'UCRD Can Cervera B' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,2 % 37,2 % 32,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Panecillos Team

Goles Goles

  • 112 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Panets equilibrava la balança al minut 22. En César Terán, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Manuel Zabalo va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 9 de joc.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Teodoro Echandi va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Miguel Escudero va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Teodoro Echandi va estar a punt de marcar al minut 27 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Pino Covolo va estar a punt d'empatar per a Panets, però Miguel Escudero va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Pedro Mouré Romanillos va estar a punt d'empatar per a Panets, però Miguel Escudero va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Pedro Mouré Romanillos de Panets va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 58, però no va estar gaire encertat.
  • 211 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Panets enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa visitant semblava una paret!

UCRD Can Cervera B

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Manuel Zabalo quedar desmarcat i marcar per a CC B al minut 6. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 137 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 26 una excel·lent centrada de Carlos Vera va arribar a Manuel Corders, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 3 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 3 la va desaprofitar Oliverio Macedonio de CC B, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.