Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 118543085

Liga juveniles 118543085 Información oficial sobre el partido 118543085 en Hattrick

07.05.2021 15:15:00

Limundi Juniors Alineación oficial del equipo 'Limundi Juniors' en el partido 4 - 4 MiniJudges of the WHAT Alineación oficial del equipo 'MiniJudges of the WHAT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Limundi Juniors Alineación oficial del equipo 'Limundi Juniors' en el partido 5 - 2 MiniJudges of the WHAT Alineación oficial del equipo 'MiniJudges of the WHAT' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,3 % 6,5 % 21,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Limundi Juniors

Goles Goles

  • 125 Minuto 18 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Ofelio Ñora, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 0 - 1 al marcador.
  • 112 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 del partit, el jugador David Altur de Limundi Jr va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats van embogir quan en Gorka Inurriza va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Limundi Jr.
  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): Limundi Jr sabia com jugar al contraatac, i al minut 70, Gorka Inurriza va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 3.
  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Limundi Jr una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Diego Revilla, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 4 - 4. Tot això passava al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Limundi Jr va trenar una magnífica jugada que va deixar Salomón Ali en un 1 contra 1 amb el porter Ricardo Jaén Mola, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Limundi Jr ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

MiniJudges of the WHAT

Goles Goles

  • 161 Minuto 59 (Gol por el centro): WHATeam van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 59, quan Guido Bonxe va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Passats 62 minuts de partit, WHATeam es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Darius Boix va xutar amb una potència descomunal i bona col·locació des de fora de l'àrea després d'una passada des de l'esquerra.
  • 174 Minuto 73 (Gol de penalti): Joseba Amurutegi va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 73 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): WHATeam van tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 29, quan Moisés Jiménez de Asín va quedar-se sol davant el porter Imanol Rueda, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Moisés Jiménez de Asín va entrar a l'àrea per la banda esquerra, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ernesto Pastor després de 69 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Imanol Rueda va poder desviar-lo a córner.