Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 118394439

Liga juveniles 118394439 Información oficial sobre el partido 118394439 en Hattrick

17.05.2021 18:00:00

Sampidoria Jr Alineación oficial del equipo 'Sampidoria Jr' en el partido 4 - 2 Ongi Etorri Atlètic Alineación oficial del equipo 'Ongi Etorri Atlètic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sampidoria Jr Alineación oficial del equipo 'Sampidoria Jr' en el partido 2 - 1 Ongi Etorri Atlètic Alineación oficial del equipo 'Ongi Etorri Atlètic' en el partido
Tiene suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,0 % 12,7 % 24,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sampidoria Jr

Goles Goles

  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Kléber da Conceição s'emportà una gran ovació del públic local al minut 40, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 143 Minuto 81 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Samp Jr eren letals, i Severino Washimi va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 2 entrant des de la dreta.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Bernardo Paranaense de Samp Jr d'aconseguir un gol al minut 82 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Samp Jr a 4 - 2. Fábio Roraimense va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Samp Jr per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 9, quan Bernardo Paranaense va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de 雄貴 (Yuki) 石橋 (Ishibashi) va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Juan Lama Cuevas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Samp Jr va trenar una magnífica jugada que va deixar Lauro Pereira Barros en un 1 contra 1 amb el porter Juan Lama Cuevas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Samp Jr va estar a punt de posar-se per davant al minut 73 però Kléber da Conceição va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Lauro Pereira Barros va estar a punt d'empatar per a Samp Jr, però Juan Lama Cuevas va desviar la pilota a l'últim instant.

Ongi Etorri Atlètic

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona rematada de Antonio Combis.
  • 173 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona rematada de Sergio Roldán.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): Ilie Rizea hauria d'haver marcat després d'un xut de córner, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ignacio Mazarredo es va quedar sol davant del porter, al minut 39. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Ongiets va disposar d'una gran oportunitat als 80 minuts, però el mitjapunta va fer la passada un segon tard, quan els davanters ja estaven en fora de joc.