Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 118113891

Liga juveniles 118113891 Información oficial sobre el partido 118113891 en Hattrick

03.05.2021 17:00:00

Real Oviedo B. Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo B.' en el partido 4 - 1 Jove Iraklis San Vicente Alineación oficial del equipo 'Jove Iraklis San Vicente' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Real Oviedo B. Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo B.' en el partido 7 - 0 Jove Iraklis San Vicente Alineación oficial del equipo 'Jove Iraklis San Vicente' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Oviedo B.

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Asturias va ser Francisco Rojas.
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): Asturias va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 64 Jordi Vilargonter va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 130 Minuto 78 (Gol de falta): Als 78 minuts, Jordi Vilargonter va ampliar l'avantatge de Asturias amb un 3 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Asturias a 4 - 1. Francisco Rojas va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ángel Medina Torres per poc que no incrementa el marcador al minut 30. El seu xut anava dirigit al costat dret de la porteria visitant, però Josep Maria Mur va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Luis Pareja va estar a punt d'incrementar el marcador de Asturias, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 va saltar un teletubbie al camp fent tombarelles i cridant: "una abraçadaaaaaaaaa". Poc després Francisco Rojas de Asturias va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada defensiva, però encara estava pensant en l'espectacle d'aquella mascota de color lila i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Luis Pareja va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Jove Iraklis San Vicente

Goles Goles

  • 106 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan Rafael Matute Llera condueix la pilota a l'àrea rival, els espectadors tremolen perquè saben que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 32, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Jove, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.