Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 118068932

Liga juveniles 118068932 Información oficial sobre el partido 118068932 en Hattrick

07.05.2021 12:30:00

Polluelos AF Alineación oficial del equipo 'Polluelos AF' en el partido 3 - 4 Monachil CF Alineación oficial del equipo 'Monachil CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Polluelos AF Alineación oficial del equipo 'Polluelos AF' en el partido 6 - 2 Monachil CF Alineación oficial del equipo 'Monachil CF' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,8 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Polluelos AF

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Queralt Quintó, que no tenia cap company que el recolzés en aquell moment; tanmateix el jugador del Polluelos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 104 Minuto 64 (Gol de penalti): El públic de Polluelos va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 64, va xiular un penal pels locals. Maximiliano Unzueta no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 2 - 3.
  • 102 Minuto 73 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 73 de partit i el marcador es posà 3 - 4 quan en Maximiliano Unzueta, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Polluelos a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Polluelos va trenar una magnífica jugada que va deixar Jesús Vasco en un 1 contra 1 amb el porter Juliano Cabrales, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 203 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Juliano Cabrales i la defensa va estar a punt d'acabar en gol per a Polluelos, però el xut de Fernando Arrieta va sortir bastant desviat.
  • 239 Minuto 72 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Max Llaudó va servir per deixar enrera el gegant Bartomeu Montell al minut 72, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Monachil CF

Goles Goles

  • 161 Minuto 11 (Gol por el centro): Als 11 minuts de partit, Amusko Eskartza de Monachil va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Monachil va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 22. Amusko Eskartza va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Bartomeu Montell de Monachil va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 26.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en David Bagazgoitia, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.