Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 117892980

Liga juveniles 117892980 Información oficial sobre el partido 117892980 en Hattrick

15.05.2021 13:45:00

Huerta Chica CF Alineación oficial del equipo 'Huerta Chica CF' en el partido 2 - 2 Québec Juvenils Alineación oficial del equipo 'Québec Juvenils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Huerta Chica CF Alineación oficial del equipo 'Huerta Chica CF' en el partido 1 - 0 Québec Juvenils Alineación oficial del equipo 'Québec Juvenils' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Huerta Chica CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): Juan Fernando Esles va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de HCCF, Paco Daví, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): HCCF equilibrava la balança al minut 79. En Arnald Llampayas, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): HCCF va trenar una magnífica jugada que va deixar Helenio Eans en un 1 contra 1 amb el porter Raúl Pasquet, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): HCCF van sortir al contraatac al minut 58, però Josías García de la Lama va xutar fluix a les mans del porter.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Al minut 62, Paco Daví arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): HCCF per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 80, quan César Zugarrondo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Québec Juvenils

Goles Goles

  • 163 Minuto 60 (Gol por la derecha): El jugador visitant Luis Gonzálvez va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 60 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 76, quan Bernat Giramé va posar els visitants Q Joves per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Tzvetan Karamfilov va crear una jugada d'autèntic perill per la banda i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Bernardo Orkolaga, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Luis Gonzálvez va tenir un duel amb el porter al minut 29, però aquest va poder resoldre la situació tranquil·lament, tallant l'atac.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Tzvetan Karamfilov va entrar a l'àrea per la banda esquerra, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.