Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

inazuma sport (800124) - Pelotaris FC (1364936) » 86854722: T18/J4/X

Liga 86854722 Información oficial sobre el partido 86854722 en Hattrick

09.09.2006 14:15:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 4 / X.2069 (170396)

Los luchadores Sureños Fc. Alineación oficial del equipo 'Los luchadores Sureños Fc.' en el partido 3 - 2 microcoches Alineación oficial del equipo 'microcoches' en el partido
Alessio Tucci (12') 1 - 0
1 - 1 Kevin Javaloyes (33')
Flemming Kornum (34') 2 - 1
Alessio Tucci (78') 3 - 1
3 - 2 Remie Hoogenstrijdt (84')
Los luchadores Sureños Fc. Alineación oficial del equipo 'Los luchadores Sureños Fc.' en el partido 3 - 2 microcoches Alineación oficial del equipo 'microcoches' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los luchadores Sureños Fc. Alineación oficial del equipo 'Los luchadores Sureños Fc.' en el partido 3 - 1 microcoches Alineación oficial del equipo 'microcoches' en el partido
Tiene un resultado normal 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los luchadores Sureños Fc.

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Alessio Tucci ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, luchadores es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 els aficionats van embogir quan en Flemming Kornum va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de luchadores.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): luchadores va augmentar la diferència quan Alessio Tucci no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El luchadores ho intentava per la dreta per mitjà de Jean-Francis Camirand, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Flemming Kornum. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Flemming Kornum va estar a punt de sentenciar el partit al minut 88, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 81 (Lesión): Jurjan Ziengs no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Yiorgos Kilaidonis.
  • 090 Minuto 90 (Tirita): Al minut 90, Ville Pyyppönen de luchadores es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

microcoches

Goles Goles

  • 105 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 33, Romuald Koprianiuk va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Kevin Javaloyes, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 1.
  • 140 Minuto 84 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el microcoches va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Remie Hoogenstrijdt aconseguint el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 11 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Remie Hoogenstrijdt, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Ercan Akyürek va encarar al porter al 25, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del microcoches sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Remie Hoogenstrijdt, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 88 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Rodrigo Moreno-Roldán de microcoches va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.