Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malaria (776568) - Íllar Club (799385) » 86723527: T18/J9/IX

Liga 86723527 Información oficial sobre el partido 86723527 en Hattrick

14.10.2006 15:45:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 9 / IX.1133 (176628)

Los sayanes Alineación oficial del equipo 'Los sayanes' en el partido 2 - 3 Lamoscagao Alineación oficial del equipo 'Lamoscagao' en el partido
0 - 1 Joaquín Alvarado (39')
Rui Fino (41') 1 - 1
1 - 2 Rafa Punset Blanco (72')
Frank Svensson (73') 2 - 2
2 - 3 Alberto Aleixandre (76')
Los sayanes Alineación oficial del equipo 'Los sayanes' en el partido 2 - 3 Lamoscagao Alineación oficial del equipo 'Lamoscagao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los sayanes Alineación oficial del equipo 'Los sayanes' en el partido 1 - 1 Lamoscagao Alineación oficial del equipo 'Lamoscagao' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,9 % 14,9 % 60,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los sayanes

Goles Goles

  • 112 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, Rui Fino va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 114 Minuto 73 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 73. Frank Svensson, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 2 - 2 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Raúl De la Cruz va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Lamoscagao

Goles Goles

  • 143 Minuto 39 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Lamoscagao va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Joaquín Alvarado, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 119 Minuto 72 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Lamoscagao va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Rafa Punset Blanco va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.
  • 107 Minuto 76 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Alberto Aleixandre! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Rafa Punset Blanco de Lamoscagao, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 33, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Lamoscagao va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marco Gennari va desviar el xut final de David López després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Raúl De la Cruz no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Mauro Rebollar estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 61 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Óscar Dix no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.