Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

f.c almacelles 9 (988272) - Pickolin United Team (440014) » 86542163: T18/J4/VIII

Liga 86542163 Información oficial sobre el partido 86542163 en Hattrick

09.09.2006 15:10:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 4 / VIII.18 (53819)

R.C. Rayo Gaditano Alineación oficial del equipo 'R.C. Rayo Gaditano' en el partido 8 - 0 Adecco-Titan Alineación oficial del equipo 'Adecco-Titan' en el partido
Jort Coronel (23') 1 - 0
Raúl Torrellas (40') 2 - 0
Natalino Berardi (41') 3 - 0
Miguel Lasheras (49') 4 - 0
Mirsad Rahic (73') 5 - 0
Clarencio Choren (84') 6 - 0
Filibert Berners (87') 7 - 0
Rafael Pinzón (88') 8 - 0
R.C. Rayo Gaditano Alineación oficial del equipo 'R.C. Rayo Gaditano' en el partido 8 - 0 Adecco-Titan Alineación oficial del equipo 'Adecco-Titan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
R.C. Rayo Gaditano Alineación oficial del equipo 'R.C. Rayo Gaditano' en el partido 8 - 0 Adecco-Titan Alineación oficial del equipo 'Adecco-Titan' en el partido
Tiene un resultado normal 7.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C. Rayo Gaditano

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jort Coronel ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Rayo es posava per davant 1 a 0.
  • 107 Minuto 40 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Rayo Raúl Torrellas va anotar el 2 - 0 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Rayo a 3 - 0. Natalino Berardi va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Rayo a 4 - 0. Miguel Lasheras va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Rayo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Mirsad Rahic va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Clarencio Choren de Rayo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 0.
  • 119 Minuto 87 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Rafael Pinzón va treure un córner llarg cap al segon pal que en Filibert Berners, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 7 - 0.
  • 130 Minuto 88 (Gol de falta): Al minut 88 en Rafael Pinzón va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 8 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5 es va veure una gran oportunitat per a Rayo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Clarencio Choren, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Rafael Pinzón! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Pinzón de Rayo es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.

Adecco-Titan

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 4 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Pablo Castela de Adecco-Titan va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Einar Ligioiz que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Adecco-Titan van sortir al contraatac amb encert al minut 20, però Rafael Meneses no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Alvar Monedero va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Adecco-Titan que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael Meneses.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 26 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En David Briñas, jugador de Adecco-Titan, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 26. David Belert, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 090 Minuto 36 (Tirita): Passats 36 minuts de joc, en Didier Pépin de Adecco-Titan va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.