Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Comuneros (772616) - la lenteja a la ceja (311892) » 86489569: T18/J2/VII

Liga 86489569 Información oficial sobre el partido 86489569 en Hattrick

26.08.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 2 / VII.103 (38139)

Los Comuneros Alineación oficial del equipo 'Los Comuneros' en el partido 3 - 2 Amarillos club Alineación oficial del equipo 'Amarillos club' en el partido
0 - 1 Rafael Mancha (7')
Juan Antonio Quintana (20') 1 - 1
José Manuel Fossas (56') 2 - 1
Cristian García Delgado (75') 3 - 1
3 - 2 Juan Lesca (81')
Los Comuneros Alineación oficial del equipo 'Los Comuneros' en el partido 3 - 2 Amarillos club Alineación oficial del equipo 'Amarillos club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los Comuneros Alineación oficial del equipo 'Los Comuneros' en el partido 5 - 0 Amarillos club Alineación oficial del equipo 'Amarillos club' en el partido
Tiene mala suerte 4.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Comuneros

Goles Goles

  • 111 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20, Juan Antonio Quintana va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 123 Minuto 56 (Gol por la derecha): Passats 56 minuts, José Manuel Fossas, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Comuneros es posava per davant!
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Comuneros pel centre va donar un gran resultat: el gol de Cristian García Delgado va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Mark Diefenthal va estar a punt de marcar al minut 19 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Anthonie van Marken es va comportar com un juvenil al minut 30 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Cristian García Delgado de Comuneros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Gaetano Mazzucchi de Comuneros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Amarillos club

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): En Eric Padet entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Amarillo, un peu providencial d'en Rafael Mancha va situar el 0-1 al panell digital.
  • 143 Minuto 81 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Amarillo va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Juan Lesca, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Odd Slettebakken, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Odd Slettebakken va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 205 Minuto 16 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Ivan Lavalier de Amarillo va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Jaime Ramón al minut 16 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 270 Minuto 31 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Amarillo al minut 31, però el xut de Ivan Lavalier va topar amb la tanca defensiva.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Ivan Lavalier va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 32, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Damian Dzieniszewski va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Odd Slettebakken que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 77 (Tirita (médico)): Semblava que Yoel López s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.