Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los goleadores de la roda (315544) - Chayofa F.C. (312873) » 86481406: T18/J5/VI

Liga 86481406 Información oficial sobre el partido 86481406 en Hattrick

16.09.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 5 / VI.981 (15299)

Big Boss Team Alineación oficial del equipo 'Big Boss Team' en el partido 0 - 1 La Peira United Alineación oficial del equipo 'La Peira United' en el partido
0 - 1 Daniel Hellhult (81')
Big Boss Team Alineación oficial del equipo 'Big Boss Team' en el partido 0 - 1 La Peira United Alineación oficial del equipo 'La Peira United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Big Boss Team Alineación oficial del equipo 'Big Boss Team' en el partido 0 - 1 La Peira United Alineación oficial del equipo 'La Peira United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Big Boss Team

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Boss va anar a parar a la dreta de l'atac on en Agostiño Bouz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Boss sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Agostiño Bouz, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 28 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Önsal Ayaydın va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Boss se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Oscar Regúlez de Boss va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Asier Estremera va prendre el seu rol al minut 33.

La Peira United

Goles Goles

  • 117 Minuto 81 (Gol evento especial cansancio): En Asier Estremera semblava que arrossegués els peus pel camp al minut 81 de partit. En Daniel Hellhult del United s'aprofità del cansament del seu defensor per marcar el gol que suposava el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): United va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Giampaolo Montresor va quedar-se sol davant el porter Herman Feira, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 10, quan en Michael Dorfner va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): United va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 53, quan Alejandro Dach va quedar-se sol davant el porter Herman Feira, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Umberto Brunetti, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 72 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Salvador García, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Salvador García va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.