Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lione messi (47662) - MM FC (124558) » 86410201: T18/J12/IV

Liga 86410201 Información oficial sobre el partido 86410201 en Hattrick

04.11.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 12 / IV.29 (3452)

zeropatatero Alineación oficial del equipo 'zeropatatero' en el partido 3 - 2 Racing de la Dehesa Alineación oficial del equipo 'Racing de la Dehesa' en el partido
0 - 1 Vicenç García Recuenco (15')
Alexander Eremin (36') 1 - 1
Knud Dehni (40') 2 - 1
Tomas Bernmar (66') 3 - 1
3 - 2 Federico Garcia (80')
zeropatatero Alineación oficial del equipo 'zeropatatero' en el partido 3 - 2 Racing de la Dehesa Alineación oficial del equipo 'Racing de la Dehesa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
zeropatatero Alineación oficial del equipo 'zeropatatero' en el partido 3 - 1 Racing de la Dehesa Alineación oficial del equipo 'Racing de la Dehesa' en el partido
Tiene un resultado normal 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,9 % 8,6 % 22,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zeropatatero

Goles Goles

  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Passat el minut 36 de joc, Alexander Eremin facilitava les coses al zeropatatero amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 els aficionats van embogir quan en Knud Dehni va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de zeropatatero.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): zeropatatero va augmentar la diferència quan Tomas Bernmar no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a zeropatatero per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Tomas Bernmar, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 46 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mirosław Banasiak de zeropatatero va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Racing de la Dehesa

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Racing va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 15. Vicenç García Recuenco va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 152 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Racing va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Federico Garcia va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 25 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Federico Garcia que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 262 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61 Vicenç García Recuenco va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Bryan Campbell va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Deivid Hernández va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Bryan Campbell no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Felipe Feo.