Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.D.Alcorcon City (123877) - Xesteira FC (315074) » 86410047: T18/J3/IV

Liga 86410047 Información oficial sobre el partido 86410047 en Hattrick

02.09.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 3 / IV.27 (3450)

Panzer Espardenya Alineación oficial del equipo 'Panzer Espardenya' en el partido 2 - 2 Xesteira FC Alineación oficial del equipo 'Xesteira FC' en el partido
0 - 1 Miguel Rodríguez (32')
0 - 2 Miguel Rodríguez (47')
Alberto Marmol (77') 1 - 2
Alberto Marmol (80') 2 - 2
Panzer Espardenya Alineación oficial del equipo 'Panzer Espardenya' en el partido 2 - 2 Xesteira FC Alineación oficial del equipo 'Xesteira FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Panzer Espardenya Alineación oficial del equipo 'Panzer Espardenya' en el partido 4 - 1 Xesteira FC Alineación oficial del equipo 'Xesteira FC' en el partido
Tiene mala suerte 3.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Panzer Espardenya

Goles Goles

  • 115 Minuto 77 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Alberto Marmol de Espardenya va fer un bon esprint per escapar-se de Arcadio Portales i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 2. Tot un espectacle!
  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): Els jugadors del Espardenya amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 80, deixant Alberto Marmol en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 41 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Ramón Mansilla quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a Espardenya! El seu xut va sortir per sobre el travesser.
  • 201 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Leopoldo Zanoni no va entrar per centímetres.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Espardenya va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alberto Marmol va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Erik Ljungborn.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Guy Vaussanvin de Espardenya es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Mathias Börnig de Espardenya va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74 del partit, Guy Vaussanvin de l'equip Espardenya, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Xesteira FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 32 (Gol de penalti): Xesteira va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Miguel Rodríguez va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 139 Minuto 47 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Miguel Rodríguez va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 2. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Valdemārs Kupāts.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Renato Carneiro va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Christophe Lucas, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Arcadio Portales quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Christophe Lucas, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, David Strömbrant quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Renato Carneiro.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Renato Carneiro va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Xesteira va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Després de 29 minuts jugats, Andreas Torsson es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Nicolás Silva.