Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fitofato (31148) - Peña los Berenjenas FC (119943) » 86407778: T18/J9/III

Liga 86407778 Información oficial sobre el partido 86407778 en Hattrick

14.10.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 9 / III.2 (3409)

Bosco Horta Alineación oficial del equipo 'Bosco Horta' en el partido 4 - 0 Atletico Campazo Alineación oficial del equipo 'Atletico Campazo' en el partido
Selmo Gutiérrez (2') 1 - 0
Paddy Cafferkey (19') 2 - 0
Ernesto Rodríguez (28') 3 - 0
Joan Llansana (47') 4 - 0
Bosco Horta Alineación oficial del equipo 'Bosco Horta' en el partido 4 - 0 Atletico Campazo Alineación oficial del equipo 'Atletico Campazo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bosco Horta Alineación oficial del equipo 'Bosco Horta' en el partido 4 - 0 Atletico Campazo Alineación oficial del equipo 'Atletico Campazo' en el partido
Tiene un resultado normal 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bosco Horta

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Bosco va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Selmo Gutiérrez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 19 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Bosco al minut 19, que va llançar ajustat al pal en Paddy Cafferkey. 2 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): Bosco va aconseguir el 3 - 0 quan Ernesto Rodríguez va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Joan Llansana va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Alberto Canillas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Leonel Romano va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El jugador local Roger Davidsson per poc que no incrementa el marcador al minut 68. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Leonel Romano va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Antonio Domínguez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Leonel Romano va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Antonio Domínguez, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Diego Eguinoa de Bosco va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Selmo Gutiérrez de Bosco la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atletico Campazo

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Atletico va estar a punt d'empatar al 3 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Vinmantas Grinčelaitis que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atletico va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ove Magnusson va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 66 (Tirita): Al minut 66 de partit, el jugador Orell Federer de Atletico es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 094 Minuto 90 (Tirita (médico)): Rikkert Oussoren va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Atletico estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Rikkert Oussoren.