Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. de Sants (120336) - Castelldefels (47586) » 86407462: T18/J14/Primera

Liga 86407462 Información oficial sobre el partido 86407462 en Hattrick

18.11.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 14 / Primera (3403)

El Equipo Maligno Alineación oficial del equipo 'El Equipo Maligno' en el partido 2 - 2 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
0 - 1 Vlad Sarusi (34')
António Durão (60') 1 - 1
1 - 2 Vlad Sarusi (77')
Perttu Vänttinen (87') 2 - 2
El Equipo Maligno Alineación oficial del equipo 'El Equipo Maligno' en el partido 2 - 2 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Equipo Maligno Alineación oficial del equipo 'El Equipo Maligno' en el partido 1 - 0 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Equipo Maligno

Goles Goles

  • 112 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60, António Durão va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 112 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Maligno s'esgargamellaven dempeus per esperonar Perttu Vänttinen que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 87 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Davide Denner va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 216 Minuto 72 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Davide Denner va ser clau en la jugada d'atac de Maligno al minut 72, quan ell mateix va fer una passada brutal a António Durão, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Perttu Vänttinen de Maligno amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Castelldefels

Goles Goles

  • 140 Minuto 34 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Castelldefels va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Vlad Sarusi aconseguint el 0 - 1.
  • 140 Minuto 77 (Gol de contra de falta): Castelldefels va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Vlad Sarusi la va transformar en el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Torbjörn Andersson va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Castelldefels que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José María Ayerdi de Castelldefels la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): Castelldefels es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Antonio Aybar no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Manfred Stadler al camp.