Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.E Domeny (121538) - U.E. de Sants (120336) » 86407439: T18/J8/Primera

Liga 86407439 Información oficial sobre el partido 86407439 en Hattrick

07.10.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 8 / Primera (3403)

pkts f.c. Alineación oficial del equipo 'pkts f.c.' en el partido 1 - 3 El Equipo Maligno Alineación oficial del equipo 'El Equipo Maligno' en el partido
0 - 1 Vladimiro Moreno (19')
0 - 2 Henrik Holtenborg (36')
0 - 3 Roberto Zedillo (40')
Artem Grintsevich (74') 1 - 3
pkts f.c. Alineación oficial del equipo 'pkts f.c.' en el partido 1 - 3 El Equipo Maligno Alineación oficial del equipo 'El Equipo Maligno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
pkts f.c. Alineación oficial del equipo 'pkts f.c.' en el partido 0 - 4 El Equipo Maligno Alineación oficial del equipo 'El Equipo Maligno' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pkts f.c.

Goles Goles

  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, Artem Grintsevich es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Baltasar Alba no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, David Hernández de pkts va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 65 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 65 va fer que Carles Baldomà de pkts hagués d'abandonar el terreny de joc. Petko Tashev va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

El Equipo Maligno

Goles Goles

  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 19, el Maligno va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Vladimiro Moreno, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Henrik Holtenborg va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 36, i va fer pujar el 0 - 2 per a Maligno.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 40 de partit va donar a Maligno l'avantatge per 0 - 3. Roberto Zedillo en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Enrique Maggiolo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 6, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Aitame Soto va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Henrik Holtenborg va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 32, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Raúl Maestre, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 41 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Maligno va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58 de partit, Henrik Holtenborg va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Henrik Holtenborg, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Henrik Holtenborg va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Danni Koch ocupà el lloc d'en Vladimiro Moreno al 79 minuts, dos minuts després que el jugador de Maligno quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.