Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.E Domeny (121538) - Basauri C.F. (121286) » 86407422: T18/J4/Primera

Liga 86407422 Información oficial sobre el partido 86407422 en Hattrick

09.09.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 4 / Primera (3403)

pkts f.c. Alineación oficial del equipo 'pkts f.c.' en el partido 2 - 3 Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido
0 - 1 Carlos Checa (15')
Manolo Illanes (31') 1 - 1
1 - 2 Roli Landolt (38')
Juan Carlos Vilardell (78') 2 - 2
2 - 3 Stefan Tomp (84')
pkts f.c. Alineación oficial del equipo 'pkts f.c.' en el partido 2 - 3 Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pkts f.c. Alineación oficial del equipo 'pkts f.c.' en el partido 1 - 2 Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pkts f.c.

Goles Goles

  • 106 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Manolo Illanes va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 31, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del pkts, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Juan Carlos Vilardell va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. pkts empatava el partit, 2 a 2, al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 el pkts va posar setge sobre la defensa central visitant però en Manolo Illanes no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Petko Tashev va estar a punt d'empatar per a pkts quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Cristòfol Rodríguez va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): pkts per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 82, quan Carles Baldomà va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carles Baldomà de pkts amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Martínez.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paco Mesa de pkts la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Sabri Canbahar va sortir coix del terreny de joc, substituït per Petko Tashev. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 52 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Carles Baldomà se sentia fresc com una rosa.

Basauri C.F.

Goles Goles

  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Basauri va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Carlos Checa va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Roli Landolt que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Basauri.
  • 173 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Stefan Tomp que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Jonas Vallejos de Basauri va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 60 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Basauri va anar a parar a la dreta de l'atac on en Stefan Tomp, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Puerta de Basauri va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 71 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Roli Landolt va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Matías Poltronieri.