Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.E Domeny (121538) - Castelldefels (47586) » 86407415: T18/J2/Primera

Liga 86407415 Información oficial sobre el partido 86407415 en Hattrick

26.08.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 2 / Primera (3403)

pkts f.c. Alineación oficial del equipo 'pkts f.c.' en el partido 3 - 3 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
0 - 1 Alejandro Martínez (27')
0 - 2 Mihaitã Ion (43')
Paco Mesa (44') 1 - 2
1 - 3 Antonio Aybar (62')
David Hernández (80') 2 - 3
Carles Baldomà (84') 3 - 3
pkts f.c. Alineación oficial del equipo 'pkts f.c.' en el partido 3 - 3 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pkts f.c. Alineación oficial del equipo 'pkts f.c.' en el partido 1 - 0 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
Tiene suerte 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pkts f.c.

Goles Goles

  • 101 Minuto 44 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Paco Mesa trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 119 Minuto 80 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Luis Roca sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en David Hernández que, efectivament, va fer pujar el 2 - 3!
  • 139 Minuto 84 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Carles Baldomà va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Juan Carlos Cervero per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 3 - 3

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Carles Baldomà no oblidarà el que li va passar durant el minut 72. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): pkts va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Manolo Illanes va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però François Lambert va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 220 Minuto 85 (Ocasión de falta): Al minut 85, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Manolo Illanes de pkts va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Castelldefels

Goles Goles

  • 143 Minuto 27 (Gol de contra por la derecha): El jugador Alejandro Martínez de Castelldefels es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Castelldefels van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Mihaitã Ion.
  • 116 Minuto 62 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec José María Ayerdi sempre és una garantia. Al minut 62, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Antonio Aybar marcar el 1 - 3 per al Castelldefels.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José María Ayerdi de Castelldefels es va emportar una amonestació al minut 45 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Carlos Cervero de Castelldefels es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 45 (Lesión leve): En Alejandro Martínez de Castelldefels va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Manuel Rodríguez Alamo va prendre el seu rol al minut 45.