Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Chavales C.F. (1415252) - F.C.Venezuela (1431076) » 74854984: T17/J5/X

Liga 74854984 Información oficial sobre el partido 74854984 en Hattrick

27.05.2006 14:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 5 / X.588 (96671)

Olympique de Tivissa Alineación oficial del equipo 'Olympique de Tivissa' en el partido 6 - 0 Los buenos de la liga Alineación oficial del equipo 'Los buenos de la liga' en el partido
Francesc Belengué (2') 1 - 0
Gianluca Fano (8') 2 - 0
Agatino Trombone (18') 3 - 0
Martin Fantazír (66') 4 - 0
Thomas Paul (68') 5 - 0
Jorge Surja (71') 6 - 0
Olympique de Tivissa Alineación oficial del equipo 'Olympique de Tivissa' en el partido 6 - 0 Los buenos de la liga Alineación oficial del equipo 'Los buenos de la liga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Olympique de Tivissa Alineación oficial del equipo 'Olympique de Tivissa' en el partido 7 - 0 Los buenos de la liga Alineación oficial del equipo 'Los buenos de la liga' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olympique de Tivissa

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Olympique va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Francesc Belengué va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 133 Minuto 8 (Gol por la derecha): Amb 8 minuts jugats, en Gianluca Fano va augmentar l'avantatge de Olympique a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18, Olympique va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Agatino Trombone, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Amb 66 minuts jugats, en Martin Fantazír va augmentar l'avantatge de Olympique a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Olympique pel centre va donar un gran resultat: el gol de Thomas Paul va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Jorge Surja va incrementar l'avantatge de Olympique amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 26 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 26 podia haver acabat en gol, però Pablo Rodríguez va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 217 Minuto 76 (Ocasión evento especial cansancio): Miguel Ángel Maraña començava a fer errades greus a causa del cansament, fet que posava en dificultats la resta de la defensa del seu equip.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gianluca Fano de Olympique va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Martin Fantazír de Olympique va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Thomas Paul de Olympique amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los buenos de la liga