Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Llansana (1419463) - UD.LOS PINALES (308719) » 74734643: T17/J10/X

Liga 74734643 Información oficial sobre el partido 74734643 en Hattrick

01.07.2006 14:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 10 / X.229 (96312)

Pakmeprovokas Alineación oficial del equipo 'Pakmeprovokas' en el partido 1 - 1 Oblikus Team Alineación oficial del equipo 'Oblikus Team' en el partido
0 - 1 Jérémie Plessy (24')
Jacinto Guinot (38') 1 - 1
Pakmeprovokas Alineación oficial del equipo 'Pakmeprovokas' en el partido 1 - 1 Oblikus Team Alineación oficial del equipo 'Oblikus Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pakmeprovokas Alineación oficial del equipo 'Pakmeprovokas' en el partido 1 - 0 Oblikus Team Alineación oficial del equipo 'Oblikus Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pakmeprovokas

Goles Goles

  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Jacinto Guinot va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Pakmeprovokas empatava el partit, 1 a 1, al minut 38.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El Pakmeprovokas va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Jacinto Guinot la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Pakmeprovokas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 88 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tomás Turón ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Rodríguez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Toni Raso de Pakmeprovokas va abandonar el terreny de joc després de 33 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Tomás Turón va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 62 (Evento clima: sol, K.O. potente): Valentí Viscarri estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Oblikus Team

Goles Goles

  • 105 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Jérémie Plessy rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Samuel Cerdan, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 69 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Oblikus al minut 69, però el xut de Soriano Solanas va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Cerro de Oblikus es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 47, Raúl Antonio Morala de Oblikus va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan González de Oblikus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 57 (Tirita): Al minut 57, Manuel Cerro de Oblikus es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 68 (Tirita): Al minut 68 de partit, el jugador Celino Triguero de Oblikus es va lesionar lleugerament però va poder continuar.