Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

loswatermelones (797273) - Cebolletas.F.C. (992311) » 74261588: T17/J9/IX

Liga 74261588 Información oficial sobre el partido 74261588 en Hattrick

24.06.2006 15:40:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 9 / IX.869 (61140)

are you ready boots? Alineación oficial del equipo 'are you ready boots?' en el partido 0 - 2 C. D. Misinicos Alineación oficial del equipo 'C. D. Misinicos' en el partido
0 - 1 Santiago Gatti (24')
0 - 2 Imanol Zaballa (44')
are you ready boots? Alineación oficial del equipo 'are you ready boots?' en el partido 0 - 2 C. D. Misinicos Alineación oficial del equipo 'C. D. Misinicos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
are you ready boots? Alineación oficial del equipo 'are you ready boots?' en el partido 0 - 6 C. D. Misinicos Alineación oficial del equipo 'C. D. Misinicos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

are you ready boots?

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Monferrer de boots? va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 45 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Jorge Monferrer de boots? es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 45.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Lentisco.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 70 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Oriol González de Buitrago va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Enrique Gómez.

C. D. Misinicos

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): El jugador de Misinicos Santiago Gatti va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 24 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Imanol Zaballa va aprofitar un error defensiu al minut 44, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Misinicos.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Santiago Gatti va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Eleuterio Álvarez Miguel va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Venicio Francia quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Eleuterio Álvarez Miguel, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 209 Minuto 45 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Eduardo Tenorio van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Venicio Francia a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Guillem Duran, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Guillem Duran va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Santiago Gatti de Misinicos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Jesús Vidal de Misinicos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jesús Vidal va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 79 (Lesión): El jugador de Misinicos Nauzet Ruiz va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Álvaro Roger va entrar en el seu lloc.