Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cuberitos United (991313) - zotes c.f. (988587) » 73998613: T17/J13/IX

Liga 73998613 Información oficial sobre el partido 73998613 en Hattrick

22.07.2006 15:40:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 13 / IX.88 (60359)

Gijon F.C. Alineación oficial del equipo 'Gijon F.C.' en el partido 3 - 1 La Jarra Alineación oficial del equipo 'La Jarra' en el partido
Pablo Giménez Zapiola (6') 1 - 0
Luis Ángel Quintero (8') 2 - 0
2 - 1 Jukka Mikkola (39')
Sergio Querol (52') 3 - 1
Gijon F.C. Alineación oficial del equipo 'Gijon F.C.' en el partido 3 - 1 La Jarra Alineación oficial del equipo 'La Jarra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gijon F.C. Alineación oficial del equipo 'Gijon F.C.' en el partido 3 - 0 La Jarra Alineación oficial del equipo 'La Jarra' en el partido
Tiene un resultado normal 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gijon F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 6 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Sergio Querol va treure un córner llarg cap al segon pal que en Pablo Giménez Zapiola, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 132 Minuto 8 (Gol por la izquierda): En Luis Ángel Quintero de Gijon va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 134 Minuto 52 (Gol de penalti): Gijon va obtenir un penal al minut 52, que va llançar a la perfecció Sergio Querol. 3 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): En Sergio Querol es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): Sergio Querol va sorprendre Miquel Grijalba amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Alejandro Barandiarán gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Miquel Grijalba va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alejandro Barandiarán per poc que no incrementa el marcador al minut 40. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Miquel Grijalba va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sergio Querol va estar a punt de sentenciar el partit al minut 47, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Cristian Tallado. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Sergio Querol es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Lesiones Lesiones

La Jarra

Goles Goles

  • 107 Minuto 39 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Jukka Mikkola! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Jarra sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Michele Pieracci, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 38 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Martínez Herrero de Jarra amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.