Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.S Palofumeke (798609) - Badatrick (777409) » 73516359: T17/J3/VIII

Liga 73516359 Información oficial sobre el partido 73516359 en Hattrick

13.05.2006 15:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 3 / VIII.678 (54479)

Machuca's Knights Alineación oficial del equipo 'Machuca's Knights' en el partido 0 - 1 Atletico Punkers Alineación oficial del equipo 'Atletico Punkers' en el partido
0 - 1 Juan Larrainzar (28')
Machuca's Knights Alineación oficial del equipo 'Machuca's Knights' en el partido 0 - 1 Atletico Punkers Alineación oficial del equipo 'Atletico Punkers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Machuca's Knights Alineación oficial del equipo 'Machuca's Knights' en el partido 2 - 1 Atletico Punkers Alineación oficial del equipo 'Atletico Punkers' en el partido
Tiene mala suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Machuca's Knights

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 72 (Ocasión de falta): En Jesús Navarro tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 7 (Tarjeta roja directa): Al minut 7 en Wilhelm Köhrer-Klees va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guy Souverein de Machucas es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 16 (Lesión grave): Ronny Ernst, de Machucas, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. David Jandátegui el va substituir.

Atletico Punkers

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Passats 28 minuts de partit, Atletico es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Juan Larrainzar es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10 de partit, Xuan Bollar quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Xuan Bollar va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Larrainzar de Atletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Ángel Pertejo de Atletico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.