Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ud.puçolB (776876) - S.D.Berciana (437923) » 73250347: T17/J14/VII

Liga 73250347 Información oficial sobre el partido 73250347 en Hattrick

29.07.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 14 / VII.902 (38938)

leon solo Alineación oficial del equipo 'leon solo' en el partido 0 - 1 doyara_sport SAD Alineación oficial del equipo 'doyara_sport SAD' en el partido
0 - 1 Yannay Zvity (55')
leon solo Alineación oficial del equipo 'leon solo' en el partido 0 - 1 doyara_sport SAD Alineación oficial del equipo 'doyara_sport SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
leon solo Alineación oficial del equipo 'leon solo' en el partido 1 - 2 doyara_sport SAD Alineación oficial del equipo 'doyara_sport SAD' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,8 % 6,1 % 73,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

leon solo

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 1 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Eduardo Grille no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Freek Kruijs estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Jochen Arendorff va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de leon se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Siegfried Vinkestijn-Kohlhuber hauria d'haver estat gol al minut 59 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Després de 34 minuts jugats, Massimiliano Troiani es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Cláudio Apolinário.

doyara_sport SAD

Goles Goles

  • 173 Minuto 55 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Yannay Zvity va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Manuel Muñoz, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 54 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Yannay Zvity es va quedar sol davant del porter, al minut 60. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.